Vlaggenlijnen

Vlaggenlijnen

vlaggenlijnen-ballonsjop-amsterdam-zwanenburgBij Ballonsjop vindt u een uitgebreid assortiment vlaggenlijnen, voor allerlei bijzondere gelegenheden. Zo hebben wij slingers voor verjaardagen, jubilea, geboorten of  het behalen van een diploma in ons assortiment. Hieronder vindt u een overzicht van alle soorten vlaggetjes die u kunt bestellen bij de Ballonsjop:

  • leeftijd vlaggenlijnen;
  • geboorte slingers;
  • Sarah en Abraham vlaggenlijnen.
     

Maak uw feest compleet met talloze feestartikelen!

Naast vlaggenlijnen vindt u bij Ballonsjop een groot assortiment ballonnen en diverse andere feestartikelen. Maak uw feest bijvoorbeeld compleet met huldeborden, guirlanders, rotorspiralen of serpentines. Ook vindt u in onze winkel hulpmiddelen om vlaggenlijnen gemakkelijk mee te bevestigen. Vlaggetjes en ballonnen ophangen gaat nu heel snel en zonder schade aan uw muren.
 

Vrolijke ballonnenbogen 

Een andere optie om direct een feestsfeer neer te zetten is met onze ballonnenbogen. U kunt zelf uw eigen ballonnenboog samenstellen. Wij leveren de boog met of zonder parasol voeten voor binnen of buiten. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.


Vlaggenlijnen bestellen

Voor elk feest hebben wij de juiste vlaggenlijnen en ballonnen. Tover uw huis of feestlokatie in een handomdraai om in een gezellige feestlocatie. Met onze ballondecoratie creĆ«ert u snel de juiste sfeer, dus bestel ze gemakkelijk online bij Ballonsjop!