Opblaasletters

Opblaasletters

Uw naam of die van uw geliefde in opblaasletters bij een feestelijke gelegenheid? Dat kan met de opblaasletters van Ballonshop.nl. Onze Funtext opblaasletters zijn opblaasbare plastic letters en cijfers. Opgeblazen zijn ze 35 centimeter hoog. U kunt eindeloos variëren met de opblaasletters en de woorden en namen maken die u wilt. Onze opblaasletters maken uw feest, jubileum of evenement helemaal compleet.
 

Creëer allerlei leuke namen!

Bij ons kunt u terecht voor opblaasletters in diverse kleuren. Zo hebben wij alle opblaasletters in geel, blauw, oranje, groen en roze. De vrolijke letters kunt u gebruiken voor een verjaardag of een feest, maar natuurlijk ook bij de geboorte van een kind. Met onze opblaasletters maakt u eenvoudig een mooie slinger met de naam van de nieuwgeborene.
 

Wij bezorgen uw opblaasletters

Naast opblaasletters kunt u bij ons ook terecht voor andere (feest)artikelen. U kunt bij ons ballonnen kopen, maar ook vlaggenlijnen, artikelen voor themafeesten en knikkers. Kortom: bij Ballonsjop.nl vindt u alles wat u nodig heeft en u kunt alle artikelen in een keer bestellen vanuit uw luie stoel. Wij bezorgen uw opblaasletters en overige artikelen binnen enkele dagen bij u thuis.

Bekijk direct ons assortiment opblaasletters en bestel direct.