Ballonnen oplaten

Ballonnen oplaten

Wilt u ballonnen oplaten? Dan bent u bij Ballonsjop.nl aan het juiste adres. Een grote groep ballonnen die door de lucht zweeft zorgt voor een feestelijk tintje op bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of verjaardag. Let wel op: u mag tot 1000 ballonnen oplaten zonder vergunning. Bij het oplaten van meer dan 1000 ballonnen moet u dit melden bij de Rijksluchtvaartdienst op Schiphol.

Milieuvriendelijke ballonnen oplaten

De ballonnen van de Ballonsjop.nl zijn van 100% natuurlatex, biologisch afbreekbaar en nitrosamine arm. U kunt dus met een gerust hart ballonnen oplaten. Doordat onze ballonnen biologisch afbreekbaar zijn, zijn deze beperkt houdbaar. Wij adviseren ze niet langer te bewaren dan 10 tot 12 maanden. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over het opalten van ballonnen.
 

Bekijk onze complete collectie ballonnen!

Ballonsjop biedt een uitgebreid assortiment ballonnen die u kunt oplaten. Ook kunt u helium bestellen zowel in party tanks als in grote cilinders. Bekijk onze complete collectie ballonnen en maak uw keuze. Bij Ballonsjop kunt u ook gemakkelijk een online bestelling doen. Heeft u toch nog vragen over ons assortiment of over het oplaten van ballonnen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.